maanantai 10. toukokuuta 2010

Äiskälle onnea!

Jangas blogista luimme uutiset että Ellan äitee, Jangas Duck Soup oli ansainnut kuudennen nollatuloksen agilityssä. ONNEA! Enää puuttuu yksi nollatulos agilityn SM kisoja varten. Mahtavaa!
Meidän pikkuneitikin on päässyt taas harjoittelun makuun agiltyrintamalla. Talven selän taituttua onkin taas mukava harjoitella ulkosalla. Ollaan yritetty saada myös kakkosharjoittelupaikkaa lähempää kotia, mutta hylsy tuli. Harmi homma.Olisi nähkääs paljon helpompaa tehdä vapaaharjoituksia, jos kentälle ei olisi 50 km matkaa...
Muuten elämä menee tavanomaisia ratojaan. Töissä käydään, ulkoillaan koiran kanssa ja mietitään kesän pihahommia. Ellakin on jo rauhoittunut enimmästä KevätRiemusta, ja pysyy suhteellisen hyvin hallinnassa. Muutamia irtiottoja tulee vielä, mutta ei mitään vastaavaa kuin alkukeväästä. Ja kun tyttö myös pysähtyy käskystä, niin eiköhän tästä sittenkin tule jotain.. Paikoillaan olossa ollaan myös edistytty huimasti. Ellahan on aina ollut hyvä pysymään paikallaan, nyt matkaa saa ottaa reilusti, ja tyttö vaan istuu nököttää paikallaan nätisti lupaa odottaen. "Saa tulla" tai "vapaa" -sanat kuullessaan Pikku Spanieli tulla viilettää korvat tuulessa liitäen kuin Dumbo konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti