perjantai 11. kesäkuuta 2010

Karkku erikoisnäyttely 6.6.2010

Viime viikonloppuna oltiin Ellan kanssa Karkun erikoisnäyttelyssä, kuten moni muukin springeri-ihminen =o) Tuomarina toimi Debra Roberts. Ella kilpaili junioriluokassa, saaden tuloksen EH (erittäin hyvä), luokkasijoituksessa Ella oli neljäs.
Arvostelu menee näin: " Pretty 10 - old bitch. Good shoulder placement allowing her to stride out on the move. Well toned second thigh in ablang her to drive from the rear. Used her tail on the move. Well developed." 
Stride out oli minulle vieraampi käsite, Collins English dictionary selittää:" a long step or pace, an act of forward movement by an animal, completed when legs have returned to their initial relative positions"
Minä tulkitsisin nämä kaksi lausetta jotenkin Ellan rakennetta kuvaavaksi, eli että hyvä olkapäiden sijoitus sallii koiran pitkät askeleet, mutta mitä tuo jälkimmäinen lause tarkoittaa? Hyvin kehittyneet tokat reisilihakset saallivat koiran takavetoisuuden...??? Saa kommentoida =o)

Mutta siis, reissu oli kaikin puolin mukava ja onnistunut, ja olen erittäin tyytyväinen Ellan menestykseen, ottaen huomioon että tämä oli eka "oikea" näyttely, ja että pikkuneidillä oli juoksut.
Kuviakin on vaikka millä tolkulla, päivitellään niitä sitten myöhemmin...

1 kommentti:

  1. Second thigh (aka lower thigh) on käsittääkseni pätkä polvesta kintereeseen.

    VastaaPoista