torstai 25. marraskuuta 2010

Kuulumisia

Huppista! Meikkis on oikeasti vajonnut talvikaamokseen tai jotain, kun ei ole kerennyt kirjoittelemaan. Elmerin kanssa ollaan kyllä harjoiteltu kaikennäköistä, ei päivää ilman harjoituksia =o) Jos ei muuta, niin lenkkiin voi yhdistää vähintäänkin pilliharjoituksia; pysähtyminen tai luoksetulo vauhdista. Meillä näissä harjoituksissa lisäväriä antaa alueen runsas kauriskanta.
Naksuttimella ollaan opeteltu yhtä ja toista, Ella on aivan käsittämättömän taivava. Kun Elmerille laittaa jonkun tehtävän, niin aivot käy raksuttamaan ja hetikohta tyttö jo tekee tehtävää. Agilityssä siirryttiin talvikauteen, joka tarkoittaa hallitreenejä kerran viikossa. Kisoissa ei olla käyty, ei edes möllisellaisissa.
Juoksuaikaa ollaan odoteltu alkavaksi. Kahdet juoksut takana, joten kolmansien pitäisi alkaa näillä paikkein... mikäli kahdesta voi vetää johtopäätöksiä.
Että semmosta meille. Kauhian kylmä päivä tänään. Brrr. Pellolle oli pyryttänyt lunta paikoitellen polveen saakka. Ja jäätävän kylmä tuuli. Lenkki sai jäädä lyhyemmäksi, koska tänään on treeni-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti