lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kisakauden avaus

Tänään me Ellin kanssa suunnattiin kohti Ojankoa ja Tehis Cup:ia. Ohjelmassa oli kisakauden avaus. Torstain treeneissä tuli todettua että kepit on todellakin hakusessa, joten ajatuksena oli että mennään kentälle, ja katsotaan miten kepit sujuu. Jos kepit ei onnistu, niin ilmoittaudutaan mölleihin, jos kepit menee edes jotekuten, niin osallistutaan kisaavien luokkaan.
Ja miten kävi? Kepit ei vaan suju. Ella menee keppien sivusta, tai suorittaa osapujottelua tai jotain muuta vastaavaa. Joskus harvoin koko rivin, kun oikein kannustetaan. Joten ei muuta kuin mölliluokkaan. Hyvä niin, sillä kilpailevien luokka oli todella haastava.
Otin varmuuden vuoksi kaksi suorituskertaa, epävirallisista kisoista kun oli kyse. Ella toimi ajoittain jopa loistavasti, mutta pääsi jossain kohtaa karkaamaan käsistä. Näin ollen molemmilta ratasuorituksilta tuli hylsyt. Mutta ne ajoittaiset onnistumiset, joissa koira aivan selvästi itse haki juuri niitä esteitä mitä pitikin, olivat niin palkitsevia, ettei siinnä mitään jos kokonaisuus ei mennytkään nappiin. Pääasia että meillä molemmilla oli kivaa, ja että ainakin minä olin tyytyväinen radan jälkeen.
Ellan sisarukset Dante ja Essi osallistuivat kilpailevien luokkaan. Ekat suoritukset katsoimme, toisia ei ehditty, kun piti jo suunnata kohti kotia. Kuten sanottua rata oli todella haastava. Molempien suoritukset tuli videoitua, mutta nyt ei jaksa alkaa siirtämään kuvia koneelle...
Että näin meillä kisakauden avaus, perjantaina olisi seuraava mahdollisuus...
Oman kisasuorituksen jälkeen mentiin sivulla olevalle kentälle harjoittelemaan keppejä, onnistumisia saatiin, mutta tekemistä on. Kaikki muut esteet menee hienosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti