maanantai 23. toukokuuta 2011

Lisää möllikisoja

Viime viikolla käytiin Ellan kanssa starttaamassa Ojanko cupin möllikisoissa. Kyseessä oli hyppyrata, meikäläiselle ihan eka laatuaan. Radalla oli peräti 4 putkea =o)
Eka yritys meni aivan täysin plörinäksi; Ella moikkaili tuomaria, ratahenkilöitä ja totesi myös isännän hajun radan ulkopuolelta. Homma oli niin hakusessa että jätin koko yrityksen kesken.
Toiselle kierrokselle lähdettiin toiveikkaana. Seitsemännen esteen kohdalla minulle tuli oikosulku, ja meinasin ohjata koiran väärälle putkelle. Huomasin virheeni, ja kiljaisin koiralle suunnanmuutoksen. Ella parka meni hämilleen, mutta tuli kuitenkin uudelleen ohjaukseen. Videolta voi oikein nähdä kun tyttö miettii että taas se emäntä on aivan pihalla... Seuraavat pari estettä tyttö tulee hidastetusti, selvästi hämmentyneenä. Yhden esteen kohdalta tulee kielto ennenkuin hypätään. Sitten Spanieli pohtii, että taitaa se emäntä sittenkin olla tosissaan, ja lisää vauhtia. Tyttö suorittaa muurit ja hypyt kauniisti, kiitäen kohti loppua. Tällä epäpuhtaalla, yhden kiellon suorituksella sijoituimme kisan seitsemänneksi pariksi. Ihan hyvin meiltä.
Viikonloppuna minun talkoillessa Teemu vei Ellan MH-kuvaukseen. Tyttö suoritti radan kokonaisuudessaan, käyttäytyen juuri niin kuin olimme arvelleet. Vieraista ihmisistä ei juuri välitetä, eikä mitkään radan pelottavuudet olleet ylitsevoimaisen pelottavia. "Kaikkea sitä näkee", tuumi spanieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti