sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lomalla


Kun talvi tuntuu loputtomalle on hyvä poiketa muualle. Ella lähti noutajapoikien seuraksi, ja me isännän kanssa noustiin sinivalkoisin siivin taivaalle, nokka kohti Thaimaata.
Ella ei meitä murehtinut, vaan vietti mukavaa aikaa herraseurassa. Eikäpä meilläkään tylsää ollut...
Maisemia ihailemassa

Isännän lepohetki altaalla

rantaviivaa
"Ei lämmin luita riko", sanoi paikallinen rekku kun päivälevon rannalla otti.


Pikkukoiran uimahetki

Mitäs me melojat
Ja mikä mukavinta, palatessa huomasimme että talven selkä suomessakin on taittumassa. Pakkaset muuttuvat pikkuhiljaa suojasääksi ja räystäsränneistä kuuluu jatkuva sulavan lumen aiheuttama veden lorina. Sitä ennen ehdittiin kuitenkin käydä hiihtämässä Ellan kanssa kunnon lenkkejä.
Saatiin pikku spanieliinkin vauhtia kun isäntäväellä on sivakat jalassa. Jos en paremmin tietäisi, niin sanoisin että Ellaa ihan nauratti, kun havaitsi että kohta mennään ja lujaa. Tokana hiihtopäivänä Ella veti höpelörinkiä suksia jalkaan laitettaessa - kohta, kohta, kohta ---mennään....!


 Jäällä Ella teki löydön. Pilkkijä oli jättänyt avannon viereen ahvenen. Spanielin saalis oli Ihana. Sitä piti heitellä ilmaan ja juosta rinkejä ahven suussa. Saaliin esittely mammalle meinasi olla liikaa, Elmeri oli vähän sitä mieltä että jos saaliin tuo näytille, saattaapi olla että sen menettää. Mutta eipä näin ollut, saaliista tuli vaan kehuja. Ainakin osa ahvenasta päätyi Ellan vatsaan, ja matka jatkui..


Reporanka röllöttäjä spanieli
 Tänä viikonloppuna hauskuusaste tripaantui kun noutajapojat tulivat kylään. On saatu mennä porukalla kaikki lenkit, ja juosta ja äristä. Ellan ja Väinön leikki on aina ollut leppoisaa, Ossin ja Ellan välit on herkemmät. Jos nuoriso (Ella ja Väinö) tahtovat alkaa riehua liikaa, niin Ossi komentaa että "nyt kunnolla", haukahtaen kerran.
Sen verran touhuisa oli viikonloppu että koiruudet olivat väsyksissä. Kyläväen pakatessa tavaroita autoon noutajapojat olivat sitä mieltä ettei täältä mihinkään lähetä. Pienellä kerällä on hyvä maata. Vain Ella oli eteisessä odottamassa. Olisi kai pitänyt vaihtaa koiria =o)
Ai niin - meinasi ihan unohtua! Ellalla oli viikolla synttärit. Pikkuneiti täytti kolme vuotta. Synttärilahjaksi Ella sai maksalaatikkoa. Isäntä tosin söi siitä osan. Kova on koiran kohtalo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti