lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kevättä rinnassa

Joo-o. Niin se vaan on että kevät tulla tyrskyttää täyttä vauhtia, vaikka vielä vähän aikaa sitten tuntui, että talvi on loputon. Se järkyttävä lumimääräkin on suurinpiirtein sulanut. Ihmeesti vaan ne vedetkin menee jonnekkin, olisi luullut että saamme kylpeä kuravedessä pitkin kesää.
Tänään ollaan ihmetelty pihalla tulevan kesän projektia, ollaan näet aikeissa laajentaa patio isommaksi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, sanotaan.
Ella oli tietysti hommassa mukana täysin hampain, vaikkakin välillä piti ihmetellä naapurin suloista kisumirriä. Kissa on Ellasta omituinen otus. Niin outo, että piti oikein ilmaan hypätä, kun kissa meinasi tulla lähemmäs ;o)  Kyllähän niitä kissoja kannattaa vähän varoa, nekun saattaa olla arvaamattomia.
Muuten elämä jatkuu tavallista rataa, käydään lenkillä ja harjoitellaan päivittäin luoksetuloa, pysähtymistä, seuraamista ja muita tuiki tärkeitä perustaitoja. Muuten Elmeri on saanut olla (lähestulkoon) vailla huomiota, jotta metsässä karkailu saataisiin aisoihin. Sulaneen lumen alta tulevat tuoksut kun saavat tytön aivan sekaisin, eikä spanieli tosiaankaan pysy niin lähellä kuin pitäisi. Tähän saakka koiruus on pysynyt hyvin lähellä, mutta nyt meno on toinen. Viime aikoina tyttö on saanutkin kulkea enemmän hihnassa. Vaikka kyllä sitä vielä saa spurttailla vapaanakin.

Eilen lenkillä törmättiin cavalier -pentuun. Ellan mielestä pentu oli vähintäänkin ärsyttävä, kuten kuvasta näkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti