keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Juoksuista aikaa

Väinämöinen, in love
Ellan kolmannet juoksut alkoivat viime viikon lopulla. Näitähän ollaan jo odoteltu, viime juoksuista kun on kulunut puolisen vuotta. Viikon lopulla meille kylään tulivat myös Ellan lempikaverit; Ossi ja Väinö.
Kolmiodraama oli valmis. Ellan mielestä alfauros Ossi on ihana. Leikattuna uroksena Ossi pitää Ellaa lähinnä ärsyttävänä maanvaivana. Hetkittäin pojan mielessä kuitenkin taisi pilkahtaa jonkinlainen hämärä muisto herkkutuoksuista joita Ella erittää. Aivan kun poika olisi tuuminut, että jotain erikoista tässä tuoksussa on, en vaan juuri nyt muista mitä...
Väinö taasen... No Väinö parkahan on järjettömän hullaantunut Ellan sulotuoksuihin. "Oi Ella, Ella, oi Ella Ella, sä lupasit olla mun omani..." Ellan mielestä Väinö ei ole sulhasehdokas, ainoastaan leikkikaveri.


Näin viikonloppu ja alkuviikko on sujunut koirien edesottamuksia seuratessa. Iltaisin koirat ovat olleet äärettömän väsyneitä, kun on pitänyt touhuilla koko päivän. Lenkitkin on raskaita lumessa tarpomisen kuluttaessa energiaa.
Minä olen lomaillut tämän viikon. Ollaan nukuttu pitkään, käyty pitkillä lenkeillä ja vaan olla öllötetty. Se se on mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti