sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Vesisadetta

Tänä aamuna ulos lähtiessämme meidät kohtasi odottamaton sääilmiö. Ulkona satoi vettä.
Aamulenkki siis meni vesisateessa lompsiessa. Metsässä kuului erikoisia ääniä, kun vesisade tiputteli lumia puiden oksilta. Ella oli tyypillinen itsensä, tutki innokkasti yön aikana kertyneitä hajuja. Pieni vilakka vesisade ei spanielia hätkäytä.
Eilen kyllästyin lumen aiheuttamiin kulkurajoituksiin, ja kävin ostamassa lumikengät. Koeajo sujui hyvin, kengät jaksoivat kantaa hyvin meikäläisen painon, vaikka lumi on pehmyttä. Kevyttähän meno ei ole, Teemun eteneminen eräsuksilla oli paljon nopeampaa. Mutta lumikengät kyllä päihittävät eräsukset tiheässä metsässä, joka on Ellan lempimaastoja.
Kesken eilisen testimatkan meidän seuraamme liittyi ylimääräinen punavalkoinen koiruus. Naapuruston urokset ovat huumaantuneita Ellan juoksuista ja näin bretoni Ali oli karannut isännältään. Ali pyöri Ellan ympärillä niin kovasti, että ei auttanut muuta kuin pistää koiraherra hihnaan ja viedä se kotiinsa, jottei tule epätoivottuja pentuja. Ellasta oli kyllä hienoa että poikakaveri tuli riiastelemaan =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti