sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Ihanat talvipäivät

Tänä viikonloppuna keskityimme ulkoiluun. Sekä lauantaina että sunnuntaina kävimme 1.5 - 2 tunnin hiihtolenkit. Lauantaina kamera ei ollut mukana, ja näin ollen törmäsimme neljän hirven joukkioon. Hirvet pakenivat meitä tiheästä nuoresta metsiköstä, kun lähestyimme niitä mäen päältä. Oli hienoa seurata niiden menemistä. Ella olisi tahtonut tehdä kavereihin lähempää tuttavuutta, mutta me päätimme että on parempi ottaa koira kiinni ja pitää lähempänä omaa porukkaa. Siinnä hirvien kamutessa ylös vastapäistä mäkeä huomasimme niiden yläpuolella liikettä. Naapurin bretoniherra, Ali, se siellä jäljesti Ellaneidin jälkiä. Alin isäntä kutsui koiran pillillä, jolloin koira havaitsi myös hirvet. Tottelevainen koiruus palasi isännän luo, eikä välittänyt hirvistä tuon taivaallista.
Tänään hiihtoretkellä kamera oli mukana, joten hirviä ei näkynyt, lauma teeriä kylläkin.
Keli oli aivan mahtava, aurinko paistoi, ja pakkasta oli pari astetta. Äärimmäisen kovana puhaltanut tuuli kyllä hivenen heikensi kelin erinomaisuutta, jos se pääsi aukealla oikein kunnolla puhkumaan. Menimme kuitenkin pääosin metsän siimeksessä, joten tuulikaan ei menoa haitannut.
Mennessä tuumittiin että on meillä kyllä aikasten ihanat oltavat, kun tälläiset maastot on ihan kotiovelta lähtiessä. Ja näinhän se on =o)
Täältä tullaan, latua!

Koira, ja sen isäntä.

Ketäs täällä lumen alla on...?

Luonnon taidetta

Oma latu, paras latu

Lepotauko auringossa

Lumivaippa kiven kätki syleilyynsä

JIIHAA!

uuuppista

Kauhia sivutuuli!

Lentospanieli

kyllä minä teidät vielä kiinni saan...

...näetkös...?
Kuvista voitte päätellä että meidän kotona juuri tällä hetkellä on hyvin tyytyväinen ja väsynyt spanieli. Kyllä nyt uni maittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti