lauantai 3. syyskuuta 2011

Näyttelemässä

Ohjelmassa tänään Vantaan Let's Go koiranäyttely. Tuomarina toimi Sara Nordin Ruotsista. Isäntä depytoi Ellan ohjaajana, ja suoriutui hienosti.
Näytteleminen ei ole Ellan lempihommia, joten koiran käytös kehässä oli hieman haahuilevaa (missäs se emäntä on... ja sitä rataa).
Lopputulema ERI, AVK 2.
Käännös arvostelusta lisätty:
Hieno sopusuhtainen narttu. Hyvän muotoinen pää, hieman vaaleaa silmien ympärillä. Riittävästi kaulaa. Hieman ylöspäin työntynyt olka ja suorat yläraajat. Tarpeeksi pitkä rintakehä. Vähän puotoava selän keskiosa, normaalit kulmaukset. Liikkuu erittäin hyvin askelin ja tasapainoisesti kun hänet näytetään oikealla tempolla. Hyvä turkin laatu. Kiltti ja iloinen mutta hieman varovainen aluksi.

Iltapäivä vietettiin tuttuun tapaan sienimetsässä. Siellä kaverina oli tuore jälkivalio, Ossi. Ellan mielestä metsässä oli niin hauskaa, että neiti yritti houkutella Ossiakin leikkiin - mikä on paljon se. Valitettavasti Osmo pitää Ellaa vähintäänkin arveluttavana, tyttö kun on muutamaan otteeseen ollut yrmäkkänä, ja antanut Ossin kuulla kunniansa. Joten vanhaherra on sitä mieltä ettei pikkuneidin kanssa leikitä. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti