keskiviikko 18. elokuuta 2010

Lepäilyä ja agilityn huumaa

Olenko muuten muistanut sanoa että se meidän kovalla hikoilulla rakentama patio on tosi hieno? Kelpaa siinnä koirankin köllötellä.

 Ja nurmikkokin on viheriöinyt kovalla kastelulla. Tosin tuossa pari iltaa sitten kylvin sinne voikukkamyrkkyä, joten piha on nyt täynnä kellertäviä laikkuja. Vaviskaa voikukat!
Viime viikonloppuna tuumattiin että raataminen sikseen, ja lähdettiin merille. Ellasta on kehittynyt melkoinen laivakoira. Emäntää hieman pelottaa kun Spanieli toimii keulakoristeena...

Viikonloppuna oli myös aikaa tavata kavereita.
Ali ja Ella
Tässä sitä taas viiletetään

Välillä pitää huilia
Eilen meidän agilitykouluttajalla oli muita kiireitä, joten meillä oli ohjelmassa etukäteen annettujen ohjeiden mukainen 16 esteen rata. Kentälle saapui meidän lisäksemme Sanna ja Lotte, Viivi ja Dante sekä Mika ja Pipsa. Radalla oli hyppyjä, putkia, pituus, rengas, keinu, A-este ja pussi. Ratapiirros löytyy täältä, muutoksena oli keppien korvaaminen muurilla, ja lopetus siihen. Minua jännitti etukäteen, miten meidän käy, mutta kun lopulta päästiin hommiin, niin Ella oli kuin elosalama.
Tyttö oli aivan innoissaan, ja teki hyvää jälkeä. Minulla oli muutamassa kohtaa ohjaukset myöhässä, joten jouduin ottamaan joitain kohtia uusiksi. Keinun jälkeinen rengas oli hivenen hankala, Ella ei tahtonut ensin hypätä rengasta oikein eteenlähtykseltä keinulta. Tämäkin saatiin toimimaan muutamalla yrityksellä.
Myös aiemmissa treeneissä ilmennyt tahmeus lähteä liikkeelle kontaktilta loisti poissaolollaan. Ella oli selvästi halukas ja innokas tekemään töitä.
Ja ihme tapahtui: Viimeiselle ratayritykselle lähtiessä keräsin itseni, niin että olisin tarkkana ongelmakohdissa, ja näin me mentiin koko rata läpi ilman ongelmia! Jättefin!!!
Radan lisäksi otimme erillisenä harjoituksena kujakeppejä, joita kavennettiin taas mahdollisimman paljon.
Näin meillä siis oli vallan mahtavat treenit, harmi vaan ettei ollut kameraa tai kuvaajaa mukana. Ellakin tiesi tehneensä hyvää työtä, ja oli koko illan sen mairea ilme naamallaan.

1 kommentti: