sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Walesilainen metsästävä spanieli

Tämän viikonlopun olen puuhailllut jotain ihan muuta kuin agilityä. Koiraan liittyvää kuitenkin; olen ollut Kirkkonummen kansalaisopiston kurssilla, teemana koiralle takki.
Minun luomukseni kantavana ajatuksena on Walesilainen metsästävän koiran liivi. Lopputulos on ainakin omasta mielestäni aivan mahtava. Toivottavasti se vaan sopii, sillä Elmaneiti otti suunnan kohti pohjoista, ja lähti isännän kanssa metsälle. Sovittamaan ei siis päästy. Oikeaa kokoa varten tein hätäisesti lakanasta mallin Ellan vielä ollessa maisemissa.
Olen siis nyt ollut pari päivää ihan itsekseni. Jos hyviä puolia hakemalla haetaan, niin on kiva kun sähköhammasharjan pään voi jättää valmiiksi kiinni runkoon.
Siihen se sitten jääkin. Uni ei oikein tahdo tulla silmään kun kukaan ei kuorsaa vieressä, eikä sienimetsässä käyminenkään tunnu kivalle, kun koiruus ei ole mukana.
Mutta sitten iloisiin uutisiin; Ellan äiti, Raisa, emäntänsä Tiinan kanssa on saavuttanut agilityvalion arvon ensimmäisenä walesinspringerspanielina! Aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti