perjantai 8. maaliskuuta 2013

Onnea nelivuotiaille!Tänään meidän Ella ja muut Jangas E-pentueen tenavat täyttävät neljä vuotta!
Onnea päivänsankareille!!!
Tuntuu ihan käsittämättömälle miten nopeasti aika kuluu, vastahan me käytiin hakemassa pikku napero kasvattaja-Tiinan huomasta. Pikkuneiti oli aivan hurmaava otus, josta on kasvanut kerrassaan mukava koira. (Yleensä) hyvin käyttäytyvä, luotettava ja hillittykäytöksinen hieno walesinspringerspanieli.
Joka on nyt herännyt uuteen kukkaan, pikkuneiti Lilin saavuttua talouteen. On ollut ihana seurata kuinka koirat hitaasti päivä päivältä tulevat enemmän sinuiksi keskenään. Leikkiä nujutaan pitkin päivää, ja nyt Ellakin on selvästi leikkisämpi vaikka pentu ei edes olisi mukana. Tänään lenkilläkin tyttö alkoi itsekseen leikkiä hihnalla ja halusi minut seurakseen.
Olen todella tyytyväinen tähän muutokseen. Ella on selvästi onnellisempi vaikkakin välillä Hivenen Ärsyyntynyt pennun touhuiluun.
Synttärisankari sai lahjaksi muikkuja. Ihania, tuoreita muikkuja. Nam.
Ja ruoan seassakin oli ylläripyllärinä Ellan lempparia, maksamakkaraa. Kyllä koiran kelpaa.

Penturintamalla ollaan tutustuttu uusiin ympäristöihin. Käytiin kylässä paikassa missä on portaat. Aika pelottavat ensimmäiseltä näkemältä, mutta kun ekan kerran päästiin ylös saakka, niin jännitys jäi siihen. Sen lisäksi käytiin kylässä Noutajien luona. Noutajat oli Lilin mielestä varsin kunnoitusta herättäviä herrasmiehiä. Joihin piti tutustua varovasti, matalana hiipien. Hetken päästä tyttö kuitenkin päätti kokeilla mille Ossin häntä tuntuu suussa. Reipas tyttö.Täh? Siis että NELJÄ vuotta? Käsittämätöntä!


Lumipisaroita, sun kuonollas nään...


Spanielin kaivokset voittaa yhden Talvivaaran mennen tullen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti