tiistai 9. huhtikuuta 2013

Metsässä

Olen ollut flussassa, ja kun tänään alkoi tuntumaan sille että elämä voittaa, niin kävimme päivällä metsässä. Lunta on vieläkin älyttömän paljon, ja pikkuneideillä Kivaa!









Muuten ollaan touhuiltu normaaleja puuhia. Käyty Ellan kanssa treeneissä, ja opetettu Lilille koirakansalaisuuden alkeita.
Lili on osoittautunut kelvoksi koiran aluksi. Pikkuneiti ottaa hienosti oppia Ellalta, ja isäntäväenkin opit tuntuvat menevän nopeasti perille. Hihnakävely ei sentäs vielä suju - kauhulla muistelen että Ellan kanssa taisi mennä kaksi vuotta ennenkuin hihnassa osattiin kulkea kunnolla...
Pääsiäisen aikaan käytiin Ellan kanssa kaksissa agilitykisoissa. Ekalta päivältä ei tullut muuta kuin kokemusta ja mielipahaa. Purinalle oltiin uusittu kentän pohja, mitä merkillisemmästä materiaalista, eikäpä Ella tehnyt muuta kuin mateli perässä maata haistellen.
Toisena päivänä saatiin kaksi onnistunutta rataa, molemmilta yhdet harmilliset kiellot (5 vp) ja aikavirheet. Mutta olin kuitenkin tyytyväinen siihen että päästiin kunnialla maaliin.
Ensi viikonloppuna onkin sitten "kotikisat" meidän normaalisti käyttämällä treenihallilla, joten toivotaan että nyt saadaan puhdas nollarata.
Ja jotta elämä ei olisi haasteetonta, niin ollaanhan me ilmoittauduttu Toko-kokeeseenkin. Nyt ei auta muuta kuin laittaa tehostetut tokoharjoittelut käyntiin. Varsinkin seuraaminen. Miten sen nenän saa ylös maasta? Ajatuksia on, mutta toteutus - se vaatii vielä työtä. Ja Paljon.
Paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti