maanantai 10. elokuuta 2009

Ellan aarteet


Oletteko koskaan miettineet mitä koirat puuhailevat sillä välin kun omistajat ovat poissa kotoa?
Me ollaan Teemun kanssa välillä ihmetelty että miten Ella on väsyneen oloinen kun me tullaan töistä. Luulisi että koira pötköttelee pitkin päivää ja olisi sitten virkeä kun kotiväki palaa.
No nyt sitten ollaan seurailtu tytön tekemisiä, ja näin se menee:
Raivokasta leikkiä pehmo pupukanin kanssa (Kiitos vaan Oonalle ja Essille mieluisista leluista ja terkkuja!). Pupua ravistellaan, juoksutetaan pitkin maita ja mantuja ja heitellään voimalla ilmaan. (Lomalla pupukani jopa lensi villissä kaaressa keittiön pöydälle.) Sitten leikki seis kun ihan yht'äkkiä muistetaan että minullahan oli luu! Luun etsintä alkaa. Iso luu löytyy pensasaidan alta. Seuraa hetki luun kaluamista tyytyväinen ilme naamalla. Sitten tekisi mieli tehdä jotain muuta. Luuta ei voi jättää, eikä palauttaa entiseen paikkaansa, joten se pitää siirtää. Alkaa kuumeinen etsintä uudelle sijoituspaikalle. Häntä iloisesti heiluen mennään makuuhuoneeseen piilottamaan aarre oman patjan alle. Patjan alta paljastuu kuivunut korppu. Riemastuneena korppu viedään keittiöön, jossa sitä maistellaan iloisin mielin. Jonkin ajan kuluttua korppukin pitää viedä piiloon. Olohuoneessa on aarrelaatikko (pahvilaatikko, johon on revitty sanomalehtisilppua). Korppu viedään aarrelaatikkoon, mutta mitä kummaa? Sieltä löytyy golfpallo! Jee! Ohjemassa on siis leikkimistä golfpallon kanssa. Pallo pyörii pitkin lattioita villisti, joten sitä on hauska seurailla. Välillä palloa pitää maistella. Johan tässä väsyy, joten pitää keksiä pallolle paikka. Olohuoneen lattialla on vihreä tyyny. Golfpallon voi yrittää laittaa tyynyn alle. Mutta tyynyn alla onkin pienempi luu. Mikä onnenpäivä! Seuraa luun kaluamista ... ja näin se päivä kuluu siivillä. Välillä on ihan pakko luovuttaa ja vetää torkut. On se pikkukoiran elämä rankkaa!

Mitä muuta meille? Lauantaina käytiin veneilemässä. Nähtiin kalasääksi, joka pudotti pyytämänsä kalan melkein meidän jollaan.
Viikonloppuna Ellalla oli myös pikajuoksutreenit paikallisen rusakon kanssa. Rusakko voitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti