torstai 13. elokuuta 2009

Elokuun kujeita

Joskus aiemmin kirjoittelin Ellan tavasta ryhtyä "seisomaan" vedessä kesken uinnin. Tämä on siis onnistunut hyvin matalassa vedessä, niin että etujaloilla poljetaan vettä takajalkojen ollessa pohjassa. No, käytiin tässä eräänä kauniina päivänä uimassa. Teemu ui kauemmas rannasta ja Ella perässä. Kun Ella saavutti Teemun, niin pikkuneiti yritti seisomista vedessä. Minä istuin rantakivellä ja katsoin. Ella oli ensin ihan normaalisti, sitten nousi pystyasentoon (siis nenä kohti taivasta) ja alkoi sitten vajota alas. Meni alas sulavasti, niin ettei koiraa näkynyt ollenkaan. Eipä siinnä kulunut kuin sekuntti tai pari, niin päästiin takaisin pinnalle, ja eikun uimaan. Kyllä siinnä oli meikätytöllä hymyssä piteleminen.
Eipä tuo pikku onnettomuus tuntunut vähentävän uimahaluja kuitenkaan. Rannalla oli myös lauma valkoposkihanhia. Olivat ihan muutaman kymmenen metrin päästä meistä, mutta Ella ei hokannut niitä ollenkaan kun oltiin tuulen yläpuolella ja linnut oli liikkumatta. Yleensä Ella kyllä tarkkailee lintujen liikkeitä (saattaa jäädä pitkäksikin aikaa tuijottamaan taivaalla lenteleviä lintuja).
Tiistaina käytiin totuttuun tapaan agilityharjoituksissa. Ella oli heti Ojankoon saapuessamme sen oloinen ettei minulla ollut suuria odotuksia illasta. Yritin tehdä ennen muiden saapumista kontaktiharjoituksia, mutta tyttö vähät välitti mistään. No, harjoitukset meni kuitenkin ihan hyvin, mitä nyt yhdessä vaiheessa Ella karkasi käsistä. Oltiin näet käyty ennen harjoituksia hakemassa hööksiltä uusi harjoituslelu. Se oli totta totisesti mieluinen - niin mieluinen että sen kanssa piti kirmata pitkin kenttää! Onneksi Ella karkasi tyhjälle toko kentälle eikä muiden harjoituksia pilaamaan =o)
Tässä vielä pari otosta tämän viikon harjoituksista. Ekassa Ella tekee viitoshypyn varsin kauniisti..Ja sitten kokeiltiin hyppy- putki yhdistelmää:


Ja tässä vielä näyte hyppy- kujakepit yhdistelmästä:


Että sellaista tällä kertaa =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti