keskiviikko 5. elokuuta 2009

Kesäkuulumiset

Ihan ensiksi pahoittelut että en ole ehtinyt kirjoittelemaan yhtään meidän kuulumisia. Me ollaan oltu lähestulkoon jumalan selän takana, ja tekemistä on riittänyt.

Ellan mielestä kesäloma on ollut ehkä kaikista paras juttu, se kun nähkääs on tarkoittanut että emäntä ja isäntä on lähistöllä melkein koko ajan =o) ja että pikkuneiti on saanut olla vapaana suurimman osan ajasta.
Kesälomalla tutustuttiin monenlaiseen asiaan. Käytiin metsässä haistelemassa hirvien ja lintujen hajuja, uitiin joessa, lammessa ja järvessä. Kävimme tutustumassa Ellan kanssa noutajien NOME harjoituksia (joihin Ellalla teki kovasti mieli osallistua), käytiin kalassa ja muuten vaan soutelemassa. Ellan suureksi riemuksi lomapaikan lähelle saapuivat myös noutajapojat Ossi ja Väinö, joten leikkikavereistakaan ei ollut pulaa. Pojilla oli myös tärkeä rooli tutustuttaa Ella toden teolla vesileikkien riemuihin. Ja niinhän siinnä sitten kävi että meidän prinsessasta tuli melkoinen uimamaisteri.
Ella keksi että mökkiranta on melkoisen matala (pitkän matkaa vettä on vajaa metri), joten hän fiksuna tyttönä keksi erikoisen tavan pysyä pinnalla: takajalat maassa, pystyasennossa, polkien vettä etutassuillaan. Ja hyvin pysyi nokka kuivana tällä menetelmällä. Olipahan ihan eka kerta kun näen koiran tekevän moista =o)
Erityisen kätevää tämä pystyssä seisominen oli siinnä kun piti pyrkiä uimapatjan kyytiin. Ella näet oppi seilaamaan uimapatjalla, pienellä kumiveneellä ja uimarenkaalla..

Ja kun oli saatu tarpeeksi liotettua turkkia vedessä niin mikä olisikaan ihanampaa kuin käydä pitkäkseen pötköttelemään aurinkoon. Minusta Ellan eka kesäloma muistuttaa ihanasti omia lapsuuden kesiä, jotka olivat täynnä lämpöä, valoa ja vedessä rypemistä =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti