perjantai 28. elokuuta 2009

Loma loppuu!

Tällä viikolla me ollaan lomailtu koko perheen voimin. Eiliseen saakka oltiin mökillä.
Ella oli tohkeissaan kun pääsi taas juoksentelemaan vapaana pitkin maita ja mantuja. Valtavasti erilaisia tuoksuja joita saattoi seurailla, meri jossa saattoi porskutella, ja metsää missä juosta.
Emännän ja isännän kanssa saattoi käydä sieniretkillä, ja jos alkoi väsyttää, niin mikä onkaan mukavampi paikka levätä kuin sammalmätäs?
Paikalliselle joutsenpariskunnalle piti murista ja haukahdella. Pari purjehti pois mökkirannasta tyynen arvokkasti, Ellan murinasta sen suurempia välittämättä. Minun piti kuitenkin varmistella takavasemmalla ettei joutsenet käy pikku pedon kimppuun ;o)

Ranta olikin kovassa käytössä, Ellasta kun on kiva kahlailla ja uida rantamatalikossa. Ja mikäs tuolla oli porskuttaessa, kun vesi oli 22 asteista! Meikkiskin kävi uimassa moneen otteeseen.
Ellan spessujuttuihin kuuluu myös hiekkajuoksu. En tiedä mikä siinnä hiekassa on niin erikoista, mutta seuraukset on aina samat; spurttia pitää vetää kympillä ympäri rantaa, ja välillä pitää jäädä kuuntelemaan ja haukahtelemaan hiekalle. Ja kaivella pitää kans, tietty ;o) Siinnä kun on aikansa juostu, niin johan sitä pitää taas mennä uimaan. Onneksi tuli otettua Ellalle kaksi pyyhettä mukaan. Kylmähän se tuli märällä turkilla, kun vesi oli lämpimämpää kuin ilma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti