sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Terve pentu - Greetings to Germany

Tällä viikolla Ella kävi lopputarkastuksessa kyyn pureman jäljiltä. Lääkäriltä tuli puhtaat paperit, ei jälkiä munuaisvauriosta tms. Ihanaa että traagisesta tapauksesta selvittiin ilman pysyviä vaurioita. Ellakin on ihan oma itsensä, touhuaa ja puuhailee mitä milloinkin mieleen juolahtaa. Nyt pentu makoilee reporankana olohuoneen lattialla, kun juoksentelu metsässä Ossin ja Väiskin kanssa vei voimat. Noutajat kun mennä viilettivät pitkin metsiä, ja pikku spanieli perässä. Välillä piti käydä ojassa viilentymässä. Pikku spanielista tulee hienon näköinen kun turkki on kuorrutettu savivellillä.

Ensi viikolla Ella saakin touhuilla isännän kanssa, kun minä lähden käymään Unkarissa. Saa nähdä miten pikkuneiti ja isäntä pärjäävät... Ja miten minä pärjään, kun ikävähän noita tulee!

To our friends in Germany, nice to see that you are viewing Ella's blog =o)
We are doing fine, although we had little accident with venomous viper, who bit Ella. After shock and trip to animal hospital in the end things are now like they were. Ella is helthy puppy again. Chasing rabbits and birds, running with other dogs and so. We went mushroom hunting today, and Ella did get lot's of exercise as my sisters family dogs come with us. They are bigger than Ella (labrador retrievers), so little puppy really had to work to keep up to the speed.
Recards to the family!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti