lauantai 18. syyskuuta 2010

Kisastartti osa IV - Tehiscup

Tänään me osallistuttiin Tehis Cuppiin oikein neljän Jangasnuorukaisen voimin. Maksi mölliluokkaan osallistuivat Ella, Essi, Pipsa ja Dante. Tuomarina toimi Markku Lauren.
Kisan voittivat kertakaikkisen loistokkaasti Viivi ja Dante, ja saatte uskoa että me muut olimme ylpeitä! Eikä tänään ollut kyse tuurista, pari nimittäin veti nollaradan kolme kertaa! Varsinaisessa kisassa kun kävi nimittäin niin harvinaisesti, että kaksi koiraa sai saman radan parhaan ajan. Joten jouduttiin ottamaan uusinta kahden parhaan koirakon kesken. Viivin hermot pitivät, ja pari kiiti voittoon. Paljon Onnea vielä kerran!
Meidän kisatavoitteena oli hyvät kontaktit. Ja niissä onnistuttiin mielestäni hyvin.
Minulla on kohtelias koira. Se kävi moikkaamassa tuomarinkin kesken radan. Eka rata meni vähän niinkuin harjoittelun piikkiin. Ainakin koiralla oli hauskaa.
Toinen yritys meni aivan loistavasti, koira pysyi hyvin aloituksessa paikallaan, ja otti räjähtävän lähdön luvan saatuaan. Pituus, A:n ja puomin kontaktit otettiin nätisti, ja kaikki meni ylipäätänsä hienosti, kunnes päästiin loppusuoralle. Suoralla oli muuri ja kolme hyppyä peräjälkeen siistissä rivissä. Mitä tapahtuu? Koira hyppää muurin, mutta on jo hypyn aikana kääntyneenä oikealle. Sen sijaan että jatkaisi suoraan, lähtee juoksemaan oikealle. Huudettuani koiran takaisin, Elmeri hyppii esteitä miten sattuu, joten seurauksena hylky. Yritin videota katsellen selvittää missä mentiin mönkään. Ajattelin ensin että olin itse myöhässä, mutta onkohan kuitenkin niin että Ella näkee kentän oikealla laidalla aloitukseen tulevan seuraavan koiran, ja meinaa lähteä moikkaamaan...?
Tässä videot suorituksista:
Ellan metkut
Markus ja Essi
Voitokkaat Viivi ja Dante
Kiitos kisavideoiden kuvauksesta Jarkolle!

1 kommentti: