torstai 2. syyskuuta 2010

Tällä viikolla tapahtunutta...

Seuraava Jangas-pentue on syntynyt! Tulee pakostakin mieleen, miten kovasti me odotimme edellisen pentueen syntymää, ja miten riemukasta oli todeta että tyttöjä tuli riittämiin, niin että meillekkin riittäisi yksi =o)
Ja voi sitä jännitystä kun pääsimme ensimmäistä kertaa tapaamaan pentuetta. Pienenpienet spanielit ääntelivät ihanasti, niinkuin vain koiranpennut osaavat... Saattaapi olla että monta kotia on riemuisissa tunnelmissa juuri nyt...
Tiistaina kävimme Ojangossa treeneissä. Tehtiin 18:sta esteen rataa, jossa oli haasteena kepit, lyhennettynä kuuden kepin sarjana. Me ei Ellan kanssa vielä hallita keppejä niin hyvin että pystyttäisiin ottamaan kepit osana rataa, joten otettiin keppejä irrallisena ja kujakepeillä, muuten ohitimme kepit radalla. Eka yritys meni tuuletukseksi, kun Ellalla oli hivenen ylimääräistä energiaa, ja saattaapi olla että ohjaajallakin vielä radassa hahmottamista. Sen jälkeen koira oli paremmin hallittavissa,  ja loppujen lopuksi olin varsin tyytyväinen harjoitukseen.
Keskiviikko-iltana otettiin lyhyet harjoitukset omalla kentällä, lähinnä keskittyen keppien harjoitteluun. Tänään torstaina meillä oli sitten vuorossa treenit toisen kouluttajan johdolla, jälleen omalla kentällä. Ryhmä oli ensimmäistä kertaa koolla, ja koiria oli laidasta laitaan. Harjoituksissa keskityttiin valssauksiin ja takaaleikkauksiin. Lisäksi tehtiin irrallisena keppejä. Aluksi kepeissä oli kankeutta, mutta kun kepit pidettiin vielä hieman vinona, niin Ella muisti mistä on kysymys.
Kaiken kaikkiaan minulla on tämän viikon harjoituksista hyvä fiilis - meidän pentueryhmässä on monta paria jotka suorituvat paaaljon meitä paremmin, mutta perästä tullaan =o)
Erityisen hienosti ovat edistyneet Viivi ja Dante, joiden menoa on kyllä ilo seurata. Markus ja Essi ovat myös melkoinen vauhtipari - ja miten hienosti Pipsa onkaan hoksannut keppien taian! Huomaa että harjoiteltu on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti