keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Viivi ja Dante Tehiscupin voittoon!

Eilen illalla kisattiin Tehis Cupin viimeinen osakilpailu. Me osallistuttiin taas maximölleihin neljän Jangas-nuorukaisen voimin. Kisamassa olivat meidän lisäksemme Markus ja Essi, Viivi ja Dante sekä Mika ja Pipsa. Olin itse tyytyväinen Ellan ja minun yhteistyöhön, yhdessä kohtaa otettiin kieltäytyminen, kun kohtelias spanieli päätti käydä moikkaamassa ratahenkilöstöä. Rataa päästiin kuitenkin jatkamaan nopeasti, seurauksena ihanneajan ylitys 8 sekunnilla. Kontaktit otettiin hienosti, joten kyllä se nollatuloskin saadaan vielä jonain päivänä.
Kaikkein parhaiten osaamistaan näyttivät jälleen kerran Viivi ja Dante, jotka kiitivät osakilpailun - kuten myös koko Tehis Cupin voittoon maksimölleissä. Absolutely Fabulous! Parin yhteistyö on kyllä ihailtavaa, suoritukset ovat tasapainoisia ja luotettavia, kerta toisensa jälkeen. Onnea vielä kerran!
En tiedä oliko Ella vielä väsynyt viikonlopun jäljiltä tai minä, mutta meidän toinen ratayritys meni häröilyksi. Koira ei ollut oikein ohjattavissa, vaan sinkosi ensimmäisen putken sijaan aivan kentän toisella laidalla ollutta puomia kohden. Lieneenkö syynä putki - puomi sanojen samanlaisuus, vaiko se fakta että kontaktien otto on kivaa (kun siitä saa aina namia), mutta puomia kohti lähdettiin. Olenkin pohtinut että putki sana pitäisi vaihtaa vaikka "läpi" sanaan, ettei tulisi ongelmia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti