sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Helsinki Pentunäyttely 8.11.2009


Tänään osallistuimme Helsingin pentunäyttelyyn.
Tuomarina toimi Eeva Anttinen.

Tulos: Pentuluokka 1, KP, VSP. Paras narttu 1.

Arvostelu: Feminiiniset, oikeat rungon mittasuhteet. Oikealinjainen ja -ilmeinen pää, jota kaulanalusnahka häiritsee. Oikea kaula, hyvä ylälinja. Hieman jyrkkä, lyhyt lantio. Oikein kulmautuneet raajat, hyvät tassut. Seistessä ja liikkuessa koira etumatala. Lihaksikas, pitkäaskelinen. Edestä avoimet liikkeet. 

Tämä oli siis Ellan järjestyksessä toinen pentunäyttely, ja tulokseen emme voi olla kuin tyytyväisiä =o)
Tyttö käyttäytyi yleisesti ottaen hyvin, mitä nyt rotunsa parasta pentua valittaessa edessä astellut nuori-herra oli Ellan mielestä kertakaikkien vastustamaton, ja kesken kehää piti alkaa rapsuttamaan kaulaansa..
Arvostelun maininta kaulanalusnahkasta on kyynpureman seurausta. Kyy puri Ellaa alaleukaan, joka turposi valtavasti. Vielä seuraavana päivänä pureman jälkeen kaulassa oli nestettä pussimaisena kertymänä. Tuo jälki tulee todennäköisesti jäämään pysyväksi muistutukseksi tapahtumasta. Onneksi koira selvisi muuten vähillä vaurioilla.


 
Jotta näin meillä vietettiin isänpäivää. Isäntä ja koira makoilevat olohuoneessa tyytyväisenä. Isäntä sohvalla, ja Ella vieressä omalla pallillaan (kun koira ei saa tulla sohvalle). Saattaapi olla niinkin että Ella saa vielä herkutella grillatulla kanallakin kunhan tästä aletaan ruoanlaittopuuhiin, oli se niin taitava tyttö tänään =o))

1 kommentti: