keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Hampaatonta menoa

Sitä on taas menty niin kovaa haipakkaa ettei ole kerennyt edes raportoida tekemisistä. Juhannuksen seutu vietettiin mökillä. Ellan mielestä oli kertakaikkisen mahtavaa kun sai juoksennella ympäriinsä. Ei kaulapantaa, ei hihnaa, ei aitoja! Ja kun porukkaakin oli enemmän niin minne tahansa meni niin aina oli joku rapsuttelemassa ja höpöttämässä pikku prinsessalle.
Lintujen vihellys oli hämmentävää, Ella kun ihmetteli että kuka täällä koko ajan pillittää...? Rannalla käytiin kahlailemassa, mutta varsinaisesti uimaan ei ole vielä päästy.
Eilen käytiin taas tapaamassa siskoksia Ojangossa. Päivä kun oli varsin lämmin, niin Ella tuumi ettei tässä jaksa rehkiä. Uusi vetolelu sai Ellan innostumaan ehkä noin minuutiksi, mutta muuten homma oli vähän ponnetonta. Niinpä me oltiin Ellan kanssa lähinnä varjossa, ja katseltiin muiden touhuja.

Harjoitusten jälkeen sai taas peuhata sisarusten kanssa. Vaikka olikin kuuma, niin niin kuumaa ei kuitenkaan etteikö sitä olisi vähän jaksanut riehua ;o) Mutta tässäkin huomasi että Ella hakeutui pitkän heinän suojaan varjoon.
Ai niin, jos Ellan suuhun kurkistaa, niin siellä on hivenen hassu näky: tytöltä on lähtenyt edestä niin ylhäältä kuin alhaaltakin kaksi keskimmäistä hammasta =o) Purulelut ja luut onkin olleet kovassa käytössä. Saapas nähdä millaiset hampaat noiden naskaleiden sijaan tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti