keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Veneretki ja muuta mukavaa

Viikonloppuna Ella kävi elämänsä ensimmäisellä veneretkellä. Alun ihmettelyn jälkeen pikkuneiti ei pitänyt venettä autoa kummallisempana kulkuvälineenä. Matka sujui hienosti mamman sylissä ja veneen pohjalla omassa pedissä torkkuen.

Saaressa vietetty aika oli Ellasta mukavaa, lukuunottamatta paria pientä onnettomuutta. Jyrkkä kallionrinne aiheutti tassuliukuman joka päätyi vesilammikkoon, grillin lämpö kärvensi partakarvoja ja epätasainen merenpohja aiheutti plutaamisen niin että pääkin meni veden alle =o) Näistä kaikista koettelumuksista selvittiin kuitenkin nopeasti ilman traumoja. Kotimatkalla olikin taas hyvä lepäillä ja kerätä voimia.



Eilen tiistaina käytiin taas moikkaamassa Ellan sisaruksia. Kentällä tehtiin perustottelevaisuusharjoituksia ja kokeiltiin lyhyesti keppejä, putkea ja puomia. Illan kohokohta kuitenkin on se kun saa temmeltää hurjasti siskojen ja veljien kanssa. Mikä voisikaan olla mukavampaa, kun saa painia, murista, juosta hurjasti, ja vaan ihmetellä maailman menoa. Melkoista elämää =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti