sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Yllin kyllin lämpöä

Nyt vaikuttaa sille että kesä on tullut =o) Ellakin kävi ensimmäistä kertaa ihan oikeasti uimassa. Tyttö ihmettelee vieläkin että mikä ihme elementti tämä vesi oikein on. Vedessä on kyllä kiva kahlata ja pomppia, varsinkin kun emäntä tai isäntä on seurana.

Eilen meillä oli ohjelmassa Teemun siskon synttärit. Viikolla kun olin katsonut säätiedotuksia, niin koko viikonlopulle luvattiin lämmintä. Ihan niin paljon että pelkäsin että nahka käryää. Mutta miten kävikään, lauantaina oli todella kylmä päivä. Ja juhlat olivat ulkona, ja minä onneton laitoin mekon päälle.

Muutaman tunnin sinniteltyäni totesin ettei auta, oli pakko mennä laittamaan housut ja pitkähihaista paitaa päälle. Vettäkin sataa tihuutteli välillä. Onneksi juhliin oli kutsuttu ihana steelband meitä lämmittämään. Aurinkokin melkein tuli pilkistämään, kun musiikki oli niin mukaansatempaavaa.

Me Teemun kanssa oltiin yötä juhlapaikalla, joten sisareni perhe otti Ellan yökylään. Kun lähdettiin juhliin niin Ella oli labbis Väiskin kainalossa varsin tyytyväisenä. Mukava kurmottaa isompaa koiraa. Yökin oli mennyt ihan hienosti, siitä kiitos Jarkolle =o) Jarkko on näet ahkerasti modannut meille autoon koirahäkkiä, ja nyt kun häkki tuli valmiiksi, niin Ella oli viettänyt yönsä siinnä. Ja jotta Ellalla ei olisi isäntäväkeä niin kova ikävä niin Jarkko oli viettänyt yönsä vaimon sijaan meidän pikkukoiran vieressä. Kylläpä meidän kelpaa kun on oikein luotto hoitopaikka, jossa tyttökin viihtyy. Ja oli se pikku prinsessa kai ollut ihan kunnolla, koska kyläpaikan kommentit oli että voi tulla toistekkin =o)

Tänään iltapäivällä sitten mentiin hakemaan Ellaa, ja oli tuolla tytöllä kai ollut vähän ikävä meitäkin, koska jälleennäkemisen riemu oli käsin kosketeltava. Jonkin aikaa oltuamme lähdettiin koko porukalla meille. Me ihmiset suunnattiin uimaan, ja koirat sai jäädä kotia. Ossi ja Väiski pihistivät Ellan kaksi luuta. Ella reppana sai katsella vierestä isompien touhuja.
Minäkin kävin heittämässä talviturkkini järveen. Kylmään sellaiseen. Tai siltä se ainakin minusta tuntui. En tiedä mistä ne pikku tenavat on tehty, kun näytti ettei niillä ole yhtään kylmä =o)

Illalla käytiin vielä Merjan kanssa ulkoiluttamassa isompia koiria. Nähtiin matkalla yksi kaurispukki. Väiski (vaaleampi labbis) kävi putros-putros-putraamassa ojassa, ja näin meillä oli sitten puolitoista mustia mukana. Jännä miten noi kuraojat on koirista aina yhtä viehättäviä ;o)
Sillä aikaa kun me oltiin isojen koirien kanssa ulkona, niin Ella otti luiden herruuden. Tyttö makoili aurinkotuolilla ja oli kerännyt molemmat luut kaluttavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti