sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Kauriita, haikaroita ja pari koiraa


Ellan ja Väinön herkkää nenäilyä

Eilen illalla kun lähdettiin isompien koirien kanssa iltapissalle niin meidän pikku prinsessa tuumasi että nyt saa riittää. Tämä tyttö jää nukkumaan, menkää te vaan ulos jos haluatte. Näin sitten mentiin Ossin ja Väiskin kanssa. Illan viileneminen ja tienoon rauhoittuminen oli saanut paikalliset eläimet liikkeelle. Pellolla oli ruokailemassa kaurispariskunta kahden pienokaisensa kanssa. Ensi viikolla tulee vuosi täyteen täällä Kirkkonummella, eikä olla vieläkään totuttu näihin lähistöllä pyöriviin eläimiin. Ihana kun voi ihan milloin vaan törmätä kauriiseen, peuraan tai johonkin muuhun upeaan luontokappaleeseen. Jonkin aikaa kun ihailimme kaurisperheen toimia, niin yltä lensi vielä haikara. Päätettiin jättää perhe rauhassa ruokailemaan, ja jatkoimme matkaa. Muutaman minuutin päästä huomattiin toinenkin kaurisperhe. Teemua harmitti ihan hirveästi kun kiikarit ja kamera oli kotona ;o)


Täytyykin useammin käydä illalla tuolla pelloilla, ja ehkä tosiaan kannattaisi olla kiikarit ja kamera mukana. Ellan kanssa ei vielä oikein lenkkeillä, kun tyttö on vielä pienen pieni. Päivisin ollaan käyty kuljeskelemassa läheisillä pelloilla, metsässä, meren ja joen rannassa, jotta tyttö pääsee tutustumaan luontoon.


Ella hurjana
No joo, mitäs muuta meillä on tapahtunut? No Ella ja Väiski on tietty leikkineet itsensä väsyneiksi saakka. Ja se oli niin hauskaa että täytyypä ottaa hetikohta uudelleen noi Ossi ja Väinö hoitoon =o)


Vetoleikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti