keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Väsyneitä aamuja

Joo-o. Viikko on jo puolessa välissä ja täytyy myöntää että meidän perheessä on enemmän kuin yksi lopen uupunut. Ollaan pistetty kello soimaan aamulla 5.45, jotta ehditään aamulla normaalin työhönvalmistautumisen lisäksi myös viettää aikaa Ellan kanssa.
Mutta kun suomen kesä on lyhyt, niin sitä ei millään malttaisi mennä ajoissa nukkumaan. Ja seurauksena on varsin väsynyttä porukkaa =o)
Eilen oltiin tuttuun tapaan treffaamassa Ellan sisaria agilitykentällä. Meidän pikku prinsessaa vaan ei oikein huvittanut, Ellasta oli paljon mukavampi haistella ja maistella kentälle siroteltuja namipaloja. Vaan eipä siinnä mitään, leikkimielessä kun ollaan, niin täytyy mennä tytön ehdoilla. Tietysti jos ihan todenmukaisia ollaan, niin kyllä tuo koira taitaa hommat paljon paremmin kuin emäntä. Nähkääs kun minulla tahtoo aina unohtua vihjesanat, ja tuntuu että vasen käsi on oikean paikalla ja päinvastoin ;o) Teemukin totesi että näyttää että sinulla on pallo hukassa..
Onneksi tuo meidän kouluttaja on harvinaisen kärsivällinen ihminen. Ihmetellä saattaa että hermot ei mene. On se sellaista toheltamista tämä meidän touhu.

Tänään päivällä tyttö oli kyllästynyt seuran puutteessa, ja oli päättänyt laittaa makuuhuoneen sisustusta uusiksi. Ellan pesänä toimii isohko näyttelyhäkki pehmusteineen. Se oli siirtynyt puolisen metriä paikaltaan, kun tyttö oli repinyt pissasuojana toimivaa muovimattoa kulkuesteenä toimivan verkon välistä ja alta. Muovimatossakin on nyt ihan uudet reunaleikkaukset.
Vahingosta viisastuneena kävin hakemassa Ellalle luita M&M:stä. Ja kyllä tyttö oli mielissään kun oli mitä kaluta. Pötkötteli pitkin pituuttaan aurinkoisella nurmella; välillä mahallaan, välillä selällään ja milloin missäkin asennossa. Siinnä menikin sitten useampi tunti mokomaa herkkua nauttiessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti