sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Vettä monessa muodossa


Eilen oli lämmin päivä, joten päätettiin viedä Ella rantaan. Ellahan ei vielä ole käynyt uimassa (tahattomia plutauksia lukuunottamatta), joten ollaan yritetty totuttaa neitiä vesielementtiin. Viime viikonloppuna kun Ossi ja Väiski (labbikset) oli kylässä niin Ella kävi isompien kanssa kahlaamassa, mutta varsinaista uimista tämäkään ei ollut. Tällöin ranta oli uimiselle huono, rannassa kun oli kaatuneista kaisloista muodostunut matto.
Tällä kertaa mentiin paremmalle rannalle, josta olisi helppo lähteä uimaan. Teemu kahlasi veteen ja apuna käytettiin kelluvaa noutolelua. Ella kummasteli taas aaltoja ja oli hivenen hämmentyneen oloinen. Leikin Ellan kanssa ensin vähän aikaa hiekalla, ja heitin sitten lelun Teemun jalkoihin veteen. Ella spurttasi veteen hienosti ja eteni Teemun luo hyppimällä korkeita loikkia vedessä. Perille päästyä tuli lelun lisäksi namit (Ella kun tykkää nameista yli lelujen), joten kokemus oli mukava. Sitten juostiin edestakaisin ranta-vesi-ranta-vesi. Ja näytti sille että mukavaa oli. Teemu eteni pikkuhiljaa syvemmälle ja Ella perästä. Joten eiköhän tuosta pikku spanielista vielä saada noutaja =o)

Lämmin päivä päättyi ukkosmyrskyyn. Vettä tuli saavista kaatamalla ja taivaalla salamoi. Tämä oli pikkuneidin toka ukkoskuuro, ja kumpikin on mennyt hienosti. Ekalla kertaa leikin Ellan kanssa, niin ettei pienokainen edes huomannut ukkosta. Kuuron mukana tulleet rakeet eivät jääneet huomaamatta, niitä oli hauska pureskella. Tällä kertaa Ella sai herkullisen luun purtavakseen, joten ukkonen ei haitannut tippakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti