lauantai 31. lokakuuta 2009

Koirakaverit kylässä
Eilen meillä oli taas agilityn iltatreenit hallissa. Mitähän niistä kertoisi..? No Ella ei ehkä ollut ihan sataprosenttisesti mukana, mutta enpä tainnut olla minäkään. Raskaan viikon jälkeen tuntui että aivot ei vaan toimi. Meillä oli ratatreenejä, ja yhden jos toisenkin kerran löysin itseni esteen edestä pää tyhjänä. Koira selän takana, sanat hukassa ja kädet solmussa. Ella parka. Miten sitä pikku spanieli tietää mitä siltä odotetaan kun emäntä on hukassa..No loppujen lopuksi saatiin valssaukset edes joten kuten sujumaan, vaikka ongelmia oli.Treenien jälkeen Essi ja Ella pääsivät juoksemaan pellolle, ja vaikka maa alkoikin olla jo kohmeessa, niin Ella oli aivan yltäpäältä kurassa. Eikun vaan suihkuun heti kun päästiin kotiin.

Tänään Ella pääsi pitkästä aikaa ulkoilemaan Ossin ja Väiskin kanssa. Kyllä siinnä sitten juostiin pitkin peltoja ja metsää. Pikku spanielikin on saanut vauhtia jalkoihinsa, joten se pysyy jo paljon paremmin noutajapoikien vauhdissa.


Jarkko, Ossi, Väiski ja Ella pellolla


Ella piilottelee heinikossa

 
Hurjaa juoksua
Lenkin jälkeen Ella näytti Ossille hurjan puolensa. Ossi nimittäin omi Ellan luun. Jossain vaiheessa Ella tuumi että nyt saa riittää ja urahti Ossille oikein kunnolla. Melkoinen tyttö =o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti